VÍZ, GÁZ, FŰTÉSSZERELÉS, KIVITELEZÉS, SZENNYVÍZ HÁLÓZAT KIÉPÍTÉSE

Vízszerelés

Vízvezeték és csatorna kialakítása, cseréje, javítása, fürdőszobai felszerelések, konyhai berendezések cseréje, javítása, mosógép és mosogatógép bekötése, szerelvényezés.

Gázszerelés

Gázrendszerek, csőhálózatok telepítése, javítása, karbantartása, cseréje. Gázkazán, bojler, konvektor, gáztűzhely cseréje, javítása. 

Fűtésszerelés

Komplett fűtési rendszerek kivitelezése, padlófűtés kialakítása, radiátor, fűtőtest szerelése, cseréje, fűtési cső, csatlakozó, szelep cseréje.

Szennyvízhálózat kiépítése

optimális és hatékony rendszer kialakítása, szennyvíz csatorna tervezése, csővezetékek és csatlakozók telepítése. Szivárgás és szagzáró elemek beépítése. Környezetbarát szennyvízelvezetés biztosítása.

Szeretné megbízható és professzionális szolgáltatásokkal megoldani víz-, fűtés- és szennyvíz problémáit? Akkor itt a helye! Vállalkozásunk a legmagasabb színvonalú szakértelemmel és tapasztalattal áll az Ön rendelkezésére. Vegye igénybe szolgáltatásainkat most, és élvezze a kényelmet és biztonságot, amit nyújtunk!

 

Tapasztalt szakemberek

Csapatunkban csak képzett és tapasztalt víz-, fűtés szerelők dolgoznak, akik szaktudásukkal és precíz munkavégzésükkel garantálják elégedettségét.
Minőségi anyagok: Minden projekthez csak minőségi anyagokat használunk, hogy hosszú távú és megbízható megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Rugalmas megoldások: Személyre szabott és rugalmas megoldásokkal állunk rendelkezésére, hogy az igényeinek legjobban megfelelő víz-, fűtés- és szennyvízrendszert építsük ki Önnek.

Gyors és megbízható szolgáltatás: Elkötelezettek vagyunk a határidők betartása mellett, és garantáljuk, hogy munkánkat gyorsan és megbízhatóan végezzük el.

Gázszerelés

Vállaljuk: 

Gázhálózatok kiépítését, komplett ügyintézéssel, tervezéstől, a műszaki átadásig, komplett szolgáltatás keretében. Segítünk az elejétől a megrendelőknek, minden szükséges nyomtatványt biztosítunk az engedélyezési folyamat elindításához, és amit a szolgáltató, és tulajdonos közötti szerződés megkötésre került, onnantól mi intézzük a további folyamatot.

Legyen az:

  • új gázbevezetés
  • gázcső hálózat szerelése, átalakítása
  • gázkészülék cseréje
  • gázkészülékek megszüntetése
  • lezárt gázhálózatok, újra engedélyeztetése üzembe helyezése
  • gázhálózatok, műszaki- biztonsági- felülvizsgálata

Kik végezhetnek ilyen tevékenységet:

arcképes gázszerelői igazolvánnyal rendelkező, gázszerelő mester végzettséggel, lehet a tevékenységet végezni, megléte alapvető fontosságú, a megrendelők számára is.

Gázhálózatok:

csatlakozó gázvezeték: (határai), a telekhatártól, a gázfogyasztást mérő berendezésig ( gázóráig) tart.Fogyasztói gázvezeték: ( határai), a gázórától, a gázfogyasztó berendezésig.Gázfogyasztó berendezés: minden az ingatlanban üzemelő, gázkészülék.

 

 

Vízszerelés és vízrendszer kiépítés

  • Csaptelep és szaniter szerelés
  • Szivattyúk és vízmérők telepítése
  • Vízminőség ellenőrzése és vízlágyító berendezések telepítése
  • Új vízvezeték hálózat kiépítése, illetve meglévő korszerűsítése, javítása

Fürdőszoba felújítás

Ha frissítést szeretne adni a fürdőszobájának, vagy teljesen új fürdőszobát szeretne kialakítani, mi segítünk Önnek az egész folyamatban. 

A felújítás előtt ellenőrizzük a vízcsöveket és vezetékeket, hogy megbizonyosodjunk azok állapotáról és a sérült elöregedett csöveket cseréljük, hogy elkerüljük a későbbi problémákat és biztosítsuk a hálózat hosszútávú megbízhatóságát.

Boltunkban széles választékot kínálunk csaptelepekből, szaniterekből, mosogatókból, mosdókagylókból,  vízmelegítőkből, és a víz szereléshez  szükséges eszközökből, így Ön mindent egy helyen beszerezhet vagy ezt a feladatot ránk is bízhatja. 

A felújítás során felmerülő burkolási munkák nem tartoznak a szolgáltatásaink közé!

Professzionális fűtés szerelés és radiátor csere

Tapasztalt szakembereink segítenek Önnek a legmegfelelőbb fűtési rendszer kialakításában, figyelembe véve az otthona egyedi igényeit és a hatékonyságot.

Minőségi anyagokat és professzionális technikákat alkalmazunk, hogy biztosítsuk a megbízható és kényelmes fűtést.

Ha szeretné növelni otthona energiahatékonyságát és csökkenteni a fűtéssel járó költségeket, segítünk Önnek a fűtési rendszer korszerűsítésében. Ez magában foglalhatja az elavult kazán vagy hőközpont cseréjét, a szabályozási rendszerek telepítését.

Ha a radiátorok elavultak vagy nem megfelelően működnek, szakértőink gondoskodnak a hatékony és energiatakarékos radiátorok telepítéséről. Új radiátoraink javítják a hőeloszlást és növelik a fűtési rendszer hatékonyságát, ezáltal kényelmesebbé teszik otthonát.

Névtelen terv

Várjuk jelentkezését!

Ha kérdése van, vagy érdeklődik szolgáltatásaink iránt, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken

Elérhetőségeink:

4400 Nyíregyháza,Vasgyár utca 14. (Konzervgyárral szemben)

Telefon:

+36-42/413-121 (épületgépészet)

+36-42/506-155 (nagykonyha)

Email:

banuszerkft@gmail.com

banuszer.nagykonyha@gmail.com

4400 Nyíregyháza,Vasgyár utca 14. (Konzervgyárral szemben)

+36-42/413-121 (épületgépészet)

+36-42/506-155 (nagykonyha)